Verzend- en leveringsbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd.
Producten die op voorraad zijn. zullen binnen 1 - 3 werkdagen verzonden worden.
Gepersonaliseerde producten worden handgemaakt en neemt meer tijd in beslag. Hierbij zal verzending plaatsvinden tussen de 5 - 7 werkdagen. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen:

€1,95 voor kleine bestellingen die in een envelop passen
€3,95 voor bestellingen die in een brievenbusdoos passen
€5,75 voor postpakketten
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je via de mail track en trace om het pakket te kunnen volgen. 

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Neem hiervoor even contact op met info@labelnoa.nl

Gepersonaliseerde items kunnen niet retour. Mocht dit niet naar wens zijn gaan we uiteraard kijken naar een passende oplossing. Mail hiervoor naar info@labelnoa.nl

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@labelnoa.nl